Om CPH SQUARE


CPH Square blev grundlagt i 1999 af designer Flemming Lindholdt Madsen. CPH Square var dengang med til at sætte stålkøkkener på agendaen, og stålkøkkenet blev således grundstenen i CPH Square.

Sidenhen har CPH Square kontinuerligt udviklet nye designs og funktioner, en udvikling der ofte opstår i projekter med deres kunder.

I 2011 købte Lars Mehlum, boforms ejer og direktør, rettighederne til CPH Square, og Flemming Lindholt er nu vendt tilbage som Designchef. Missionen er både at videreudvikle det eksisterende CPH Square design samt at introducere helt nye designlinjer til CPH Square´s kollektion.

Både CPH Square og Flemming Lindholdt ser frem til samarbejdet, som vil sikre nyt og banebrydende dansk design, som altid har været CPH Square's kendetegn.

CPH Square arbejder både med professionelle og private kunder, som stiller høje krav til design og kvalitet. Blandt andet blev CPH Square valgt til at designe køkken til Noma foodlab, hvor der udvikles nogle at verdens bedste retter.

CPH Square arbejder tæt sammen med boform, som har produceret og designet køkkener igennem 37 år. Produktionen i boform står for det ypperste snedkerhåndværk.  Hvilket er med til at opretholde kvalitet og detaljer i CPH Square's design.

 

Pure Color Cph Square Hellerup 02.jpg